Fixa nya gardiner hem – sy och fålla

Fixa nya gardiner hem – sy och fålla

Är du redo för en förändring hemma? Vill du skapa en mysig och välkomnande känsla på bara ett par timmar? Då är nya gardiner något för dig.

Ett par nya gardiner ramar in dina fönster och skapar en varm och välkomnande atmosfär. Det kan skapa ett lugn i dig som gynnar din psykiska hälsa. Du kan anpassa dina gardiner utifrån storleken på ditt fönster, känslan du vill skapa och gardinens egenskaper. Att sy och fålla dina gardiner är enklare än du tror. Allt du behöver är ett måttband, nål och tråd. Hitta det genom att klicka här.

Mät noggrant

När du sedan, mätt och bestämt dig för hur mycket du vill lägga upp så är det dags att börja fålla. Du kan få en lugn stund där du bara behöver fokusera på en sak, gardinen. När du fållat klart och hängt upp din gardin kommer du känna dig både stolt och glad. Nöjd över att du åstadkommit en förändring själv och klarat ditt mål.

Du behöver inte ha erfarenhet av sömnad när du ska fålla gardiner. Allt du behöver är tålamod och ett mål om att du ska klara det. Se det som en lugn stund för dig själv och se fram emot dina nya gardiner som snart kommer pryda dina fönster.